Napisano 11 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post http://allegro.pl/runy-futhark-i1405991341.html Zapraszam do zakupu ręcznie robionych przeze mnie runek. Tak jak w aukcji, kolor i kształt moźna sobie wybrać. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 11 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post Piękne <3 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 11 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post Bardzo dziękuje. jest mi niezmiernie miło słyszeć takie okreslenie. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 12 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post bardo ładne 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 12 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post Spokojnie zoska,spokoojnie,jesteś wśród przyjaciół.Oddychaj głęboko ;) Robisz też na innych materiałach,np na krysztale górskim? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 12 Styczeń 2011 · Zgłoś ten post Spokojnie zoska,spokoojnie,jesteś wśród przyjaciół.Oddychaj głęboko ;) Robisz też na innych materiałach,np na krysztale górskim? oczywiście że tak. na kamieniach szlachetnych również. Musisz wtedy doliczyć koszt kamieni. To będzie jakieś... 50zł za komplet , czyli cały futhark. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 3 Luty 2011 · Zgłoś ten post Kochani przedstawiam Wam kolejne runki zrobione dla Kogos z naszego forum. Z wielka przyjemnościa je zrobiłam i jestem naprawde dumna ze moge Wam zrobic choc troche przyjemności. Możecie ogladac na bieżąco moje prace na allegro, wpisując w wyszukiwarkę słowo runy. Zapraszam serdecznie. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach