Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post Witam:) Chcialam Was o cos zapytac, czy w zalaczonym zdjeciu jest cos dziwnego? To moje zdjecie robione z Poznaniu, zwyklym aparatem za zeta, wydaje mi sie ladne jak na najgorszy aparat ale...ono mi ciagle gdzies wyskakuje, wchodze na bloga nagle ta fota, czegos szukam tez ona, i do juz pare razy, w przeciagu paru m-cy i tylko to zdjecie! hmm... Znak jakis? czy feler na portalu.... Pozdrawiam Anika 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post Hmm jeśli występują znaki musisz je sama rozpracować. Ty i tylko Ty wiesz co się w Twoim życiu dzieje, z czym było związane to zdjęcie. A tak po mojemu to po prostu nic nie znaczące zdjęcie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post Hmm jeśli występują znaki musisz je sama rozpracować. Ty i tylko Ty wiesz co się w Twoim życiu dzieje, z czym było związane to zdjęcie. A tak po mojemu to po prostu nic nie znaczące zdjęcie dzieki Sibi za odpowiedz:) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post Nie ma za co ;) Po prostu uważam, że nikt nie będzie lepiej wiedział od Ciebie, czy to zdjęcie ma jakieś przesłanie dla Ciebie ;) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post Nie ma za co ;) Po prostu uważam, że nikt nie będzie lepiej wiedział od Ciebie, czy to zdjęcie ma jakieś przesłanie dla Ciebie ;) Intuicja mi podpowiada, ze ma...ale ja nie bardzo wiem co konkretnie...ono sie nie wiaze z jakas osoba, sytuacja, ale to niebo...to niebo mnie zastanawia...moim zdaniem jest piekne, jeszcze gdyby bylo robione dobrym aparatem...ta gra swiatel...czerwone promienie, smugi... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post No mi się spodobało słońce na tym zdjęciu ;) taka pozytywna "prognoza" 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Marzec 2011 · Zgłoś ten post No mi się spodobało słońce na tym zdjęciu ;) taka pozytywna "prognoza" juz wiem:) to magia:) cieszy oczy i dusze:) :D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 31 Marzec 2011 · Zgłoś ten post przykleje sie do tematu :D wczoraj myslalam o koledze (ktory moglby mi pomoc) - a on dzisiaj zadzwonil z pewnoscia przypadek , ale milo jest myslec ,ze to cos "innego" 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 8 Luty 2019 · Zgłoś ten post Dnia 31.03.2011 o 11:36, zielna napisał: przykleje sie do tematu :D wczoraj myslalam o koledze (ktory moglby mi pomoc) - a on dzisiaj zadzwonil z pewnoscia przypadek , ale milo jest myslec ,ze to cos "innego" To telepatia 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach