Napisano 6 Marzec 2012 · Zgłoś ten post Hmmm ostatnio poczytuję sobie ten "Trening widzenia aury" i tak chciałem spróbować,pierwsze spostrzeżenia: -na początku nic nie widziałem,potem zacząłem coś dostrzegać,nie wiem jak to opisać jakby "dym" lub taki mleczno-szary dym na głowie?Co najlepsze on tak jakby hmm "falował"? ruszał się -później czasami udało mi się zobaczyć oprócz tego "dymu" taką jakby cienką tęczę jakby halo wokół głowy pewnej osoby(dziwne miejsce oglądania aury ale w kościele akurat miałem chwilę ^^" kolory"żółty przechodzący w zielony i pomarańczowy)raz pewna osoba miała tą małą tęczę w kolorach zielono-niebieską Nie wiem czy to była aura czy nie ale na parę prób czasami coś chyba widzę(nie znam się za bardzo na tym,więc nie powiem) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Lipiec 2012 · Zgłoś ten post Trening widzenia aury Roberta Bruca wielu osobom pomógł nie tylko otworzyć się na widzenie aury ale też innych rzeczy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 30 Lipiec 2012 · Zgłoś ten post Trening widzenia aury Roberta Bruca Nadmienię jednak, iż w przypadku tego systemu to może lepiej zacząć od 3-miesięcznego kursu New Energy Ways, zwłaszcza jeśli się wcześniej nie pracowało z energiami . 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 30 Lipiec 2012 · Zgłoś ten post Fakt 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Styczeń 2016 · Zgłoś ten post Trzeba również pamiętać że wokoło każdej żywej istoty rozciąga się , niewidzialne /subtelne ciało energetyczne ,duchowe(tzw,aura ) , a ono ma wpływ na nasze grubomaterialne ciało materialne /fizyczne i wice wersa . Jest kilka warstw ciała aurycznego /astralnego /duchowego ,a wielkość zalerzy i świadomość ich odzuwania ,zależy ściśle od naszego stopnia rozwoju duchowego /osobistego /wewnętrznego (samo-doskonalenia ciała i umysłu i samo-dyscypliny wewnętrznej/psychicznej - emocjonalnej ,tzw ,oświecenia tyej wewnętrznej /duchowej sfery w nas ) . 1. CIAŁO ETERYCZNE /PRZYCZYNOWE (PRZESTRZENNE ,PRZYCZYNA / SKUTEK DZIAŁANIA ,LOS ,KARMA ). 2. CIAŁO ASTRALNE (EMOCJONALNE ) . 3. CIAŁO MENTALNE (INTELEKTUALNE ) . 4. CIAŁO DUCHOWE (MISTYCZNE / BOSKIE ) . 5. CIAŁO BUDDYCZNE (NIRWANICZNE ,OŚWIECENIOWE ) . 6. CIAŁO KOSMICZNEJ JEDNOŚCI (PRZEZNACZENIE ,SKUTEK DZIAŁANIA ,CZYNÓW DOBRYCH LUB ZŁYCH ). 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach