Napisano 28 Maj 2017 · Zgłoś ten post Hej, czy ktos z was moze wie co to za amulety? Kupilam je bardzo dawno temu, ale nie do konca jest pewna ich "mocy" 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 28 Maj 2017 · Zgłoś ten post Witaj kisrill 1. amulet jest starożytnym amuletem egipskim ,z egipskimi hieroglifami ,a po środku Hinduski znak energii wężowej / duchowo - seksualnej człowieka -Kundalini . 2. amulet ,to jakiś nowszy egipski . 3. amulet przedstawia jako starożytny amuilet egipski symbol astrologiczny Venus ,po bokach Hebrajskie litery ,i według Hinduskiej filozofii starożytnych - 4 czakra -anahata -czakra serca /miłości , lub dwa trójkąty ,jeden biegnący w górę -symbol Ducha /Boga /Sakrum , element / żywioł -Ogień ,stan psychiczny -Radość . i drugi biegnący w dół -symbol Materii / Człowieka /Profanum ,element /żywioł -Woda ,stan psychiczny Strach . według moich odczuć ,bije od nich moc . 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 28 Maj 2017 · Zgłoś ten post Dziekuje za odpowiedź Twierdzisz, ze bije od nich moc, jednakze mam je juz kilka lat i szczerze mowiac nie zauwazylam ich jakiegokolwiek wplywu na moje życie. Moglbys mi powiedziec cos wiecej na ich temat i o twoich odczuciach ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 28 Maj 2017 (edytowane) · Zgłoś ten post To taki rodzaj empatii ,wrażliwości duchowej /psychicznej ,na wyczówanie energetyczne , lub aktywne /otwarte 3 -oko Boga / Jasnowidzące /Parapsychiczne ,a 6 zmysł Duchowy Szyszynka a świadomość http://hiperia.org/krzysztof_krupka/item/107291-szyszynka-a-świadomość Edytowane 28 Maj 2017 przez Mistyk 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 28 Maj 2017 · Zgłoś ten post Tak, tak, czytalam o tym wszystkim. Mialam nadzieje ze dowiem sie czegos nowego 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 28 Maj 2017 · Zgłoś ten post A co nowego chcesz wiedzieć ,? chętnie odpowiem ,bo czytać o tym jest ciekawie ,ale doświadczać takich magicznych ,parapsychicznych i metafizycznych rzeczy osobiście ,to dopiero jazda ,jakby się było zmartwychwstałym w życiu wiecznym - po śmierci z Bogiem W Duchu Świętym ,bo dla otoczenia to jakbym nie istniał /umarł 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 27 Czerwiec 2017 · Zgłoś ten post Dnia 28.05.2017 o 16:04, kisrill napisał: Dziekuje za odpowiedź Twierdzisz, ze bije od nich moc, jednakze mam je juz kilka lat i szczerze mowiac nie zauwazylam ich jakiegokolwiek wplywu na moje życie. Moglbys mi powiedziec cos wiecej na ich temat i o twoich odczuciach ? Przecież wszelkie amulety i talizmany ,to tak naprawdę tylko symboliczne ozdoby , a przenoszone z pokolenia ,na pokolenie ,zgodnie ze wzorem A.Einsteina - E=MC 2 ( masa / materia /ciało ,podwajają swoją ciepłotę ,czym więcej ruchu /energii ) ,mają (tak się wydaje ) większą moc duchową (psychiczną ludzi ) ,gdyż z każdym pokoleniem telepatycznie te symboliczne przedstawienia na magicznych artefaktach , zostają nasycone ludzką energią - psychiczną /umysłową /seksualną /duchową - zbiorowości /grupy ,a czym więcej osób wierzy w moc danego przedmiotu ,jakim jest amulet ,lub talizman , tym moc danego myślo-krztałtu ,staje się silniejsza . 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 29 Listopad 2021 · Zgłoś ten post Cosmophone (# glucophone) is a vibration of aspect, glum windless, unity that filler space. A singular ratio of hemispheres, petals (notes) and resonator excess an to the nth degree rich palette of overtones. To place an stunning thingumabob - a petal tune up drum, habitually known as a “glucophone”, a gist of throbbing is enough. His give one the impression is duly mystical. And you can learn to horse around it, actually, in a hardly minutes - the main obsession is to due learn how to beat on metal tongues, and it always sounds magical. I invite you to stop in my site: http://steel-tongue-drum.info 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach